And the winners are...

17 juni 2024


Tennis DD6 Tennis vlnr (2) Marie Louise Mettler & Hetty van den Dungen en (1) Jenny van de Meerendonk & Lieke Wenselaar

Afgelopen week vonden de Mobizon Clubkampioenschappen op onze club. Er was een mooie balans tussen tennis en padel. Dit zorgde voor een mooie diversiteit in wedstrijden. We kijken terug op een gezellige en sportieve week en gave wedstrijden! Maar liefst 168 spelers speelden 137 wedstrijden waarvan 7 onderdelen padel en 8 onderdelen tennis. 

Tijdens de kampioenschappen moest er met meerdere invloeden rekening worden gehouden. De organisatie had o.a. te maken met de avondvierdaagse, de uitslag van de geslaagden, Guus Meeuwis (die door de organisatie is overgehaald om te stoppen met zijn concerten), Libema Open (daar lopen de onderhandelingen nog om hun toernooi volgend jaar te verplaatsen) en natuurlijk het EK aangezien (gelukkig maar 1 x per 4 jaar). De wedstrijden van de finaledag werden vervroegd zodat iedereen ons Oranje kon aanmoedigen.

Alle winnaars (1 en 2) van de categorie├źn gaan door naar de Meierijstad Kampioenschappen en wij willen ze via deze weg vast veel succes en plezier wensen voor dat toernooi.

Wij bedanken alle spelers voor hun deelname en graag tot volgend jaar!
Namens, de commissie van de Mobizon Clubkampioenschappen.

Hieronder de uitslag:

 

 

 

Nieuwscategorieën