Even voorstellen: Kim van Engeland

11 januari 2023


Kim van Engeland is een stille maar sterke kracht binnen onze club. Hoogste tijd voor een kennismaking met dit bestuurslid van TPV De Hopbel.

Wat is precies jouw rol binnen het bestuur?
Ik ben 'gewoon' bestuurslid. Ik houd me vooral bezig met ledenwerving en -behoud en ook met de jeugd. Een van de dingen die ik organiseer is Sjors Sportief. Dit is een initiatief vanuit de gemeente waarbij kinderen vrijblijvend kennis kunnen maken met verschillende sporten. Afgelopen jaar heb ik ook de open dag voor de jeugd mede georganiseerd en het daarop volgende inloopuurtje waar kinderen 5 weken op een rij vrijblijvend konden komen tennissen of padellen. De kinderen die meededen met tennis vielen onder mijn hoede.

Wat zie je als kansen voor de club waar je graag aandacht aan wil geven?
De kansen voor de club zie ik vooral en de groei door de aanleg van de padelbanen, maar ook nu er heel veel leden van De Coevering bij onze vereniging lid zijn geworden. Ik denk dat hier ook veel mooie nieuwe initiatieven uit voort gaan komen. Maar het meest hoop ik toch stiekem wel op groei van de jeugd, zowel bij tennis als padel. Ze zeggen niet voor niks 'de jeugd heeft de toekomst'.

Wat kunnen we van jou verwachten de komende tijd?
Persoonlijk ga ik me natuurlijk in blijven zetten voor de jeugd en ledenwerving/-behoud. Ik denk dat we met de realisatie van de 2 extra padelbanen en de vele nieuwe tennisleden met zijn allen veel nieuwe dingen gaan doen!!
 
Hoe lang ben je lid?
Ik ben zelf in 2018 lid geworden van de vereniging. Ik vond tennis altijd al heel leuk en keek ook alle toernooien op tv, maar ben pas lid geworden nadat mijn jongste dochter lid werd. Ik had altijd het idee dat alleen kinderen tennisles krijgen, maar niks bleek minder waar! Ik ben toen begonnen met tennisles en tennis met heel veel plezier. Sinds de padelbanen er liggen ben ik ook aan het padellen, maar voor beide sporten kan ik nog heel veel lessen gebruiken! 😉
 
Wat is je persoonlijke situatie?
Ik woon samen met Arthur en mijn 2 dochters (16 en 14) op de Borne, waar we ook 2 oudduitse herders en 2 paarden hebben. Thuis is er dus ook altijd genoeg te doen! Ik ben dan ook bijna altijd buiten en wanneer ik geen tennisschoenen draag loop ik dan ook meestal op klompen. En als ik dan boodschappen ga doen, denk ik er meestal pas in de winkel aan dat ik mijn klompen nog aan heb... 

Wil je verder nog iets kwijt? 
Ik ben trots op het clubgevoel dat er is bij onze vereniging en op alle mensen die zich zo hard inzetten
voor de club! Ik ben heel benieuwd wat voor moois dit nieuwe jaar onze vereniging gaat brengen! Ik verwacht er
veel van! 😊

Nieuwscategorieën