Iedereen een bardienst draaien....

16 februari 2023


Denk je dat je niet voldoende kennis hebt om een bardienst te draaien?

De Barcommissie biedt hulp.... zij gaan begeleiding bieden aan leden die hulp nodig hebben bij de bar- en keukenactiviteiten, zoals het tappen, de kassa, afsluiting paviljoen enzovoorts. Ook gaan zij je begeleiden met het behalen van het certificaat Verantwoord Alcohol Schenken.

De coördinatie en ondersteuning zal o.a. plaatsvinden tijdens jouw bardienst. Ook zullen er een aantal inloop dagen en-of avonden georganiseerd worden zodat je voldoende kans hebt om te oefenen en vragen te stellen. Deze inloopmomenten worden verzorgd door Toi Korsten, Jan Taks en Gerrie Goossens.

Alle nieuwe leden krijgen het verzoek om deel te nemen aan deze ondersteuning. Ook bestaande leden kunnen zich aanmelden bij een van de bovengenoemde commissieleden als ze graag wat bijscholing willen krijgen. 

Schroom dus niet en ga deze uitdaging aan zodat na een potje tennis of padel van de nodige gezelligheid in ons paviljoen kunt blijven genieten!

Meld je aan voor een bardienst via de bardienstplanner in onze club app of benader de barcommissie [email protected]  Wij rekenen op jullie en jullie kunnen op ons rekenen!

Nieuwscategorieën