Join the club: word bestuurslid

11 mei 2023


Wil jij een bijdrage leveren aan de toekomst van onze tennis- en padelvereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als bestuurslid heb je de kans om samen met een enthousiast team de vereniging naar een hoger niveau te tillen. Een nieuwe gezicht binnen het bestuur is al Meike Boersma (technische commissie).

Maar wat houdt het precies in?
Als bestuurslid ben je betrokken bij het beleid en de strategie van de vereniging. Samen met andere bestuursleden neem je beslissingen over bijvoorbeeld investeringen, activiteiten en toernooien. Het is een uitdagende en verantwoordelijke rol waarbij je veel kunt leren en waarbij je jouw ideeën en creativiteit kunt inzetten.

Maar het is niet alleen maar serieus
Als bestuurslid maak je ook deel uit van een gezellig en hecht team. Je leert andere tennis- en padelliefhebbers kennen en werkt samen aan hetzelfde doel: onze tennisvereniging nog beter maken. Het bestuur bestaat op dit moment uit Frans van de Meerendonk (voorzitter a.i. en evenementen), Brenda van Waes (secretaris a.i.), Wim van Bokhoven (penningmeester), Marcel den Otter (accommodatie beheer), Kim van Engeland (jeugd, ledenwerving en -behoud) en Meike Boersma (technische commissie).

Wie zoeken we?
We zoeken nog specifiek invulling voor de rol van Voorzitter en Secretaris. Deze rollen worden nu tijdelijk ingevuld door Frans van de Meerendonk en Brenda van Waes. Heb je andere ambities binnen het bestuur die je graag eens wilt bespreken? Dit doen we graag met je tijdens een kop koffie. 

Dus ben jij een enthousiaste tennisser en/of padeller en wil je graag een bijdrage leveren aan onze vereniging? Aarzel dan niet en meld je aan als bestuurslid. We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in ons team! Stuur een mail naar: [email protected] of spreek ons aan op de club. 

Nieuwscategorieën