Lidmaatschap 2023

28 oktober 2022


Je bent altijd welkom bij onze Tennis- en Padelvereniging.
Bij het invullen van het digitale inschrijfformulier kan je kiezen uit verschillende lidmaatschapsvormen.
Ook is het mogelijk om de papieren versie met machtiging in te vullen. Deze kan je HIER downloaden.
 
Het lidmaatschap van onze vereniging loopt van 1 januari t/m 31 december. Wil men het lidmaatschap beëindigen, dan dient men dit vóór 1 december schriftelijk of digitaal door te geven aan de ledenadministratie. Pas na bevestiging van deze zal het lidmaatschap beëindigd worden. Mocht men deze toch niet ontvangen dan dient men zelf contact op te nemen met de ledenadministratie.

Opzeggingen die na 1 december 2023 binnenkomen, daar zal het lidmaatschap pas op 31 december 2024 beëindigd worden. Men blijft dan contributie verschuldigd over het gehele jaar! Men kan dan wél het gehele jaar blijven tennissen/padellen.
 
-
 
Persoonlijke gegevens van onze actieve leden, die nodig zijn voor de vereniging worden centraal beheerd door de ledenadministratie. Het is noodzakelijk dat deze actueel en acuraat zijn.
Zijn er wijzigingen van je naam, adres, telefoonnummer, e-mail of bankgegevens? Dan graag deze doorgeven aan de ledenadministratie.

-
 
Tot een paar jaar terug kreeg je elk jaar een nieuwe KNLTB ledenpas met daarop bijv. je speelsterkte.
In het kader van duurzaamheid heeft de KNLTB besloten om de huidige ledenpas ook voor 2023 aan te houden.
Mocht de ledenpas het niet meer doen aan de poort/deur en afhangbord? Dan kan je een nieuwe aanvragen via [email protected] onder vermelding van je naam en bondsnummer. Het bondsnummer staat direct onder de pasfoto van je pasje.

Nieuwscategorieën