Nieuw: Vrolijk Online Padeltoernooi 2024!

22 juni 2024


Onze vereniging is een nieuw padeltoernooi rijker: het Vrolijk Online Padeltoernooi. Dit open zomertoernooi wordt van 16 t/m 25 augustus 2024 gespeeld. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, iedereen is welkom om mee te doen! De inschrijving is nu geopend, dus meld je snel aan en zorg dat je erbij bent! Dit toernooi belooft niet alleen spannende wedstrijden, maar ook veel plezier en gezelligheid voor alle deelnemers en supporters. 

Datum en Details

  • Wanneer: 16-08-2024 t/m 25-08-2024
  • Waar: TPV De Hopbel
  • Format: Gegarandeerd poulefase
  • Inschrijven: Tot en met 9 augustus via mijnknltb.toernooi.nl

Waarom je dit niet wilt missen
1. Gegarandeerd Poulefase:
Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint met padel, het toernooi biedt gegarandeerd een poulefase. Dit betekent dat je meerdere wedstrijden speelt en volop kunt genieten van het spel.
2. Feestavond met Loterij:
Op vrijdag 23 augustus organiseren we een feestavond inclusief een spannende loterij. Het is de perfecte gelegenheid om andere padel-enthousiastelingen te ontmoeten, je overwinningen te vieren en kans te maken op fantastische prijzen!
3. Gezelligheid en Sportiviteit:
De organisatie van het toernooi combineert sportiviteit met gezelligheid. Verwacht veel plezier, mooie wedstrijden en een geweldige sfeer.

Schrijf je nu in!
Wil jij meedoen aan dit geweldige toernooi? Schrijf je dan snel in via deze link. De inschrijving sluit op 9 augustus, dus zorg dat je op tijd bent!

Wij kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien schitteren op de padelbanen van TPV De Hopbel. Tot snel!

 

Nieuwscategorieën