Open 17&35 Plus Meierijstad Makelaardij Toernooi

24 juni 2024


Als de vakantie bijna voorbij is, kun je meedoen aan het Open 17&35 Plus Toernooi. Dit tennistoernooi is van 24 augustus t/m 1 september en wordt mede mogelijk gemaakt door Meierijstad Makelaardij.

Nieuw: 17+
17+ is dit jaar extra toegevoegd omdat we vorig jaar vele opmerkingen kregen dat we een grote groep uitsloten. We hebben naar jullie geluisterd en het bij de KNLTB voor elkaar gekregen om 17+ toe te voegen aan ons toernooi.

Over het Open Meierijstad Makelaardij 35+ toernooi
Het toernooi is inmiddels een begrip in Schijndel en omstreken! Het toernooi op TPV De Hopbel aan de Rooiseheide staat jaarlijks garant voor een flinke dosis nazomers tennisplezier. Elk jaar mogen we deelnemers van vele tennisverenigingen uit de omgeving ontvangen. Kortom: een sportieve afsluiter van de zomervakantie en de perfecte voorbereiding op de Schijndelse Kampioenschappen.

Schrijf snel in dan doe je zeker mee
Via deze link kom je meteen op de goede site terecht. Wij als commissie hebben er zin in jullie ook? Voor diegene die al hebben ingeschreven je kunt je verhinderingen altijd aanpassen tot de sluitingsdatum van 19 augustus 2024.

We wensen je een fijne vakantie en zien je inschrijving graag tegemoet.

De 35+ commissie TV De Hopbel

Hans en Marja, Hans en Rianne, Arie en Ans, Jeanne en Tiny, Annie, Frans.

Nieuwscategorieën