Padel Invitatietoernooi op 1 april

01 maart 2023


Schrijf je nog in voor het invitatietoernooi. De inschrijving is verlengd tot 24 maart a.s. mail naar [email protected] 

Op zaterdagmiddag 1 april organiseren we weer een Padel Invitatietoernooi. Zoals het er nu uitziet kunnen we dan ook op de 2 nieuwe padelbanen spelen. Extra leuk dus want er kunnen deze keer maar liefst 40 koppels meedoen op alle 5 de banen!

Hoe werkt het?
Je neemt iemand uit je omgeving mee die graag eens padel wil proberen. Het toernooi is bedoeld voor de gezelligheid en om mensen die geen lid zijn, kennis te laten maken met padel. De regels zijn uiteraard hetzelfde en wij gaan ervanuit dat de ervaren padelspeler er rekening mee houdt wie er tegen en naast hem of haar staat.

Het programma
Het toernooi start om 14.00 uur. Er wordt dan 20 minuten gespeeld met daarna 20 minuten een pauze. In totaal kun je dan 1 uur spelen. Rond 18.00 uur zijn alle wedstrijden gespeeld.

Je schrijft jou en je medespeler in via [email protected]  Vermeld hierbij of je medespeler padelervaring heeft. Voor vragen kun je ook terecht op dit mailadres. De kosten voor het toernooi zijn € 5,00 per koppel, te betalen bij aanvang van het toernooi.

Wij hebben er zin in en kijken uit naar je inschrijving!

De Padelcommissie   

Nieuwscategorieën