Paviljoen zomersluiting

22 juni 2024


In de zomerperiode van zondag 21 juli t/m donderdag 15 augustus sluit het paviljoen haar deuren. Aanleiding voor deze sluiting van 4 weken is dat we zien dat er veel bardiensten niet zijn ingevuld. De ingelaste zomersluiting ontlast de leden die doorgaans de gaten in de planning vullen.

  • Sluiting van zondag 21 juli t/m donderdag 15 augustus
  • Deze sluiting geldt ook voor de diverse husselgroepen die de bar zelf bemannen.
  • Deze sluiting geldt niet voor de klusgroep op donderdagochtend. 
  • Uiteraard zijn de banen gewoon geopend en ben je welkom om te spelen. 

Plan jouw bardienst in 
De komende weken, tijdens belangrijke (open) toernooien, staan nog veel bardiensten open. We hebben jouw hulp heel hard nodig om deelnemers bij (open) toernooien een drankje te kunnen bieden. Plan je bardienst via de Bardienstenplanner in de app. Ga naar de app, kies het tabblad 'Diensten' en selecteer vervolgens de datum aan waarop je een bardienst wilt draaien. Lukt dat niet? Neem contact op met de barcommissie ([email protected]) of met 1 van de coördinatoren.

Heb je nog nooit een bardienst gedraaid? Geen probleem!
De leden van de barcommissie maken je heel graag wegwijs. Met het nieuwe kassasysteem is het trouwens nóg makkelijker geworden. Neem contact op via [email protected] en er wordt contact met je gezocht. Ook kun je Ad van Breugel altijd even aanspreken.

 

Nieuwscategorieën