Struiftoernooi: mooie donatie aan de Voedselbank

14 februari 2024


Het struiftoernooi was heel geslaagd. Naast de heerlijke pannenkoeken blijft het leuk om in carnavaleske sfeer te tennissen. Het struiftoernooi is inmiddels vaste prik op carnavalsmaandag bij TPV De Hopbel. De deelnemers nuttigden vele pannenkoeken onder het genot van carnavalsmuziek en er werd door deelnemers en gasten € 149,85 gedoneerd ten behoeve van de Voedselbank. 

Er werd behoorlijk fanatiek getennist en de besten werden beloond met 'onzinmedailles'. Er werd van 11 uur in de ochtend tot 19.00 uur gespeeld. Kortom: een zeer geslaagde editie van het Struiftoernooi 2024! 

Met veel dank aan de mensen die dit toernooi mogelijk maakten. Pannenkoekbaksters Mientje van de Schoot en Annie Groenendaal bakten 2 uur achter elkaar pannenkoeken. Henk van Oorschot en Wim Wolven waren verantwoordelijk voor de hele organisatie en sponsoring van het toernooi.  Frans van de Meerendonk bedankte deze toegewijde leden namens het bestuur. Dit toernooi weerspiegelt de kracht en enthousiasme van onze vrijwilligers: de motor van de club. Op naar de 4e editie volgende jaar! 

 

Nieuwscategorieën