Tennis uitwisselingstoernooi met Skinlo

03 maart 2023


Uitwisseling seniorleden TC Skinlo en TPV De Hopbel. Op woensdag 26 April 2023 van 10.30 uur tot 16.00 uur.    

De 50 pluscommissies van beide verenigingen organiseren dit jaar een uitwisseling op woensdag 26 april 2023. Dit is de eerste activiteit die de 50-pluscommissies van beide verenigingen samen gaan organiseren. Gerard van de Heijden namens de 50-plus van TC Skinlo en Frans van de Meerendonk namens de 50-plus van TPV De Hopbel.

Op 26 april wordt er bij TPV De Hopbel gespeeld en in het najaar bij TC Skinlo. De datum daarvan wordt nog nader bepaald.  

Hiermee worden nieuwe contacten en verassende spelmomenten hopelijk gestimuleerd. Wij hopen op een grote deelname. De opzet van het toernooi is om er vooral een gezellige en sportieve dag van te maken.  

Men kan slechts als individu en niet als koppel inschrijven.  Na inschrijving worden de deelnemers in twee groepen ingedeeld: Groep A en B. groep A start bijvoorbeeld om 10.30 uur en groep B om 11.15 uur. Er worden 3 spelrondes gespeeld. Telkens met en tegen nieuwe spelers.  

Tussen de middag in de pauze wordt een lunch genoten met bv soep, broodjes, kroket. Wij vragen u hiervoor een bijdrage van €5. 

Inschrijven kan per mail, zie onderstaande mailadressen of via een briefje in te leveren bij 1 van onderstaande adressen. Inschrijven kan tot 18 aoril.

Uitwisseling senioren TC Skinlo en TPV De Hopbel  

Op woensdag 26 April 2023. Inschrijfgeld € 5  per persoon bij binnenkomst te voldoen.    

Naam:          _______________________                 Geslacht:      M / V *                            

E-mailadres: ________________________________           

Telefoonnummer ______________________________   Speelsterkte dubbel ___________   Inschrijfformulier  inleveren, voor 18 April 2023, bij onderstaande adressen.  

Per email kan ook via:      

[email protected]                                         [email protected]

Gerard van de Heijden (TC Skinlo) Schubertstraat 12  5481  LZ Schijndel

Frans van de Meerendonk (TPV De Hopbel) Schubertstraat 2 5481  LZ   Schijndel

-------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Nieuwscategorieën