Voor de thuisblijvers: Jo van Alebeek tennistoernooi op 20 juli

10 juni 2024


Ben jij op zaterdagmiddag 20 juli nog niet op vakantie? Schrijf je dan voor 16 juli in voor dit 1-daags tennis dubbeltoernooi. Dit toernooi is niet meer weg te denken uit onze activiteitenkalender en wordt georganiseerd door de 50+commissie. Ieder volwassen lid kan meedoen.

Over het Jo van Alebeek Tennistoernooi
Het Jo van Alebeek thuisblijverstoernooi staat elk jaar garant voor veel gezelligheid, variatie en sportiviteit voor tennisliefhebbers van alle leeftijden. Iets wat de inmiddels overleden naamgever Jo van Alebeek voor ogen had met zijn grote betrokkenheid bij de inmiddels 17e editie van het toernooi. Het toernooi getuigt ook nog van grote betrokkenheid van de familie van Jo: jaarlijks speelt de familie van Jo enthousiast mee: ook met de traditionele loterij.

Frans van de Meerendonk heeft alle edities van het toernooi georganiseerd, zo ook Els Zomers. Frans over het toernooi:

'Dit was de 1e activiteit die de 50-pluscommissie bij haar oprichting organiseerde. Echter dit is de 6e keer dat Jo van Alebeek de naamgever is van dit toernooi. Het overlijden van onze grote inspirator van dit toernooi is heel jammer, maar toch ook mooi dat hij niet vergeten wordt op deze dag. Vandaar dat wij hieraan een extra aandacht willen geven. Het toernooi zorgt elk jaar weer voor nieuwe contacten en verrassende spelmomenten. We hopen weer op een grote deelname!'

Even wat regels op een rijtje
- Ieder volwassen lid mag zich inschrijven  
- VOL = VOL
- Je schrijft je als persoon in en niet als koppel
- Inschrijfgeld: € 5 per persoon te voldoen bij binnenkomst
- Na inschrijving worden de deelnemers in 2 groepen ingedeeld: groep A en B
- Groep A start om 13.00 uuur en groep B om 13.45 uur
- Er worden 3 spelrondes gespeeld. Telkens met en tegen nieuwe spelers

Graag ruim een kwartier voor aanvang van jouw groep aanwezig zijn. Wij ontvangen iedereen met een bakje koffie en wat lekkers erbij. 

Zó schrijf je je in
Stuur voor 16 juli een e-mail naar [email protected] en vermeld hierbij je naam, geslacht en telefoonnummer. We laten je op tijd weten in welke groep je bent ingedeeld. Ook kun je onderstaande formuliertje invullen. 

 

Nieuwscategorieën