Voorjaars- en zomeravondcompetitie Padel en Tennis

29 november 2022


Voorjaarscompetitie Padel & Tennis 2023 en zomeravondcompetitie tennis.

Nu de najaarscompetitie 2022 al weer is afgelopen en de wintercompetitie weer van start is gegaan, kun je alweer inschrijven voor de voorjaars- en zomeravondcompetitie 2023.

Op vrijdagavond speel je 1 keer per 2 weken, net als in 2022. De ene week spelen de HD en DD en de andere week de GD en de 8&9 competitie. Je speelt 5 keer i.p.v. de gebruikelijke 7 keer.

De overige competitiesoorten, -dagen duren gewoon 7 weken. Als je het leuk vind om te tennissen zou je ook op 2 onderdelen kunnen inschrijven, de ene week DD of HD en de andere week de GD, dan speel je dus 10 weken op rij.

Of misschien is de zomeravondcompetitie iets voor jou. De Zomeravondcompetitie is een recreatieve competitie, op zeven woensdagavonden in mei en juni 2023. Deze competitie is voor spelers van 17 jaar en ouder en is geschikt voor alle speelsterktes. Elke speeldag bestaat uit vier dubbelpartijen. In de bijlagen staan de competitiesoorten die TV de Hopbel aanbiedt en de speeldata.

Zo wordt 8&9 Tennis ook op 5 vrijdagavond aangeboden. Deze dubbelcompetitie is ideaal voor de startende tennissers.

De captain van elk team kan inschrijven tot en met 01 januari 2023 via: klik hier  

Bij de inschrijfmogelijkheden staan de zondagen niet vermeld, mocht je hier interesse in hebben, informeer dan bij de VCL via [email protected]. Vermeld bij de opmerkingen je teamgenoten en bondsnummers.

Met vragen over de competitie kun je ook terecht bij: [email protected].

 

aanbod-voorjaarscompetitie-2023-senioren-landelijk (2).pdf aanbod-knltb-voorjaarscompetitie-senioren-regionaal (1) (2).pdf data-voorjaarscompetitie-alle-2023-definitief (1).pdf knltb-padel-competitieaanbod-2023 (1).pdf speeldata-padelcompetitie-voorjaar-2023-defintief (1).pdf

Nieuwscategorieën