‘Vrijwilligers zijn de motor van onze club’ 

05 november 2023


Dát was afgelopen zaterdag de overduidelijke boodschap tijdens de speciale vrijwilligersavond bij TPV De Hopbel. Alle vrijwilligers werden dan ook flink in het zonnetje gezet. En 7 leden in het bijzonder.

Het was het 1e officiële optreden van de nieuwe voorzitter Brenda van Waes die aangaf super-trots te zijn als voorzitter van TPV De Hopbel met zoveel betrokken leden. ‘Bij veel leden gaat het om meer dan een potje tennis of padel. De club kenmerkt zich door de vele vrijwilligers die zich voor en met elkaar inzetten. Er ontstaan vriendschappen en er is welgemeende interesse in elkaar wat zorgt voor een heel gezellige sfeer binnen de club. Onze vrijwilligers zijn echt de motor van onze vereniging.’ Aldus Brenda.  

TPV De Hopbel kenmerkt zich door de tomeloze inzet van vele vrijwillige handjes. Van de recente aanpassingen van het park, deelname aan de vele toernooicommissies tot de bardiensten die gedraaid worden: de club leeft! 

7 vrijwilligers extra in het zonnetje
Na een potje padel, tennis of cornhole werden op de vrijwilligersavond 7 leden expliciet in het zonnetje gezet die de rest van de vrijwilligers vertegenwoordigen. In willekeurige volgorde:
1.    Ton van Tartwijk die zich bezighoudt met aanmelden, lidmaatschappen, automatiseringsvraagstukken.
2.    Cor van Gestel die alle administratie regelt, die alle facturen int en betaalt en de inkoop doet van de voorraad in het clubhuis.
3.    Peter Dam ondersteunt toernooien bij het reserveren van de banen, aanwezigheid van de ballen en ook de technische en automatiseringzaken
4.    Gerrie Verhagen maakt deel uit van vele commissies en helpt met alles mee. Dat hoef je niet eens te vragen.
5.    Sjef Vervoort is heel actief met de donderdagochtend-klusgroep, zorgt dat het gereedschap op orde is. Sjef staat altijd voor de club klaar.
6.    Ad van Breugel zit in diverse commissies zoals de klusgroep waar hij in de uitvoering en planning zit en de coördinatie van de barcommissie. Ad maakte van de gelegenheid gebruik om een oproep te doen aan ouders om zich in te zetten voor een jeugdcommissie.
7.    Liset van de Ven houdt zich bezig met het incasseren van de contributie. Een taak die veel drukker is geworden door de ledengroei en nieuwe systemen.

Na het bedanken van iedereen ging de avond door tot in de late uurtjes onder het genot van hapjes, drankjes en heerlijke muziek. En iedereen ging naar huis met een lekker bedankje. Met speciale dank aan de sponsoren die deze avond tot een succes hebben gemaakt: Slagerij Dennis van de Ven, WAGA-Tec en i-Koekie.

Nieuwscategorieën