Zin in een feestje? Inschrijving geopend

11 mei 2023


Schrijf je in

Met grote trots nodigen we alle clubleden uit om samen het 40-jarig jubileum TPV De Hopbel te vieren! Dit doen we met een feestavond op 1 juli van 20.30-01.00 uur op onze prachtige tennis-en padelclub.

Het belooft een onvergetelijke avond te worden, vol met plezier, gezelligheid en herinneringen. Om jullie extra te kunnen verwennen, vragen we een bijdrage van € 15, zodat jullie de hele avond onbeperkt kunnen genieten van verfrissende drankjes en lekkere hapjes.

Maar dat is niet alles. We hebben ook een fantastische DJ ingehuurd die de dansvloer zal laten bruisen met de beste hits van de afgelopen 40 jaar. Dus trek je dansschoenen aan en bereid je voor om de nacht weg te swingen op de muziek waar we allemaal van houden. En ja ook Troby of Frenna mag je aanvragen šŸ˜‰.

We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal te zien en samen deze mijlpaal te vieren.

Aanmelden kan t/m 17 juni
Om ons een idee te geven van het aantal aanwezigen, vragen we jullie vriendelijk om je aanwezigheid te bevestigen vóór 17 juni via deze link. Houd je KNLTB-nummer bij de hand.

Laten we 1 juli samen proosten op 40 jaar tennisplezier en op de vele mooie jaren die nog komen gaan. We kunnen niet wachten om samen met jullie dit speciale jubileum te vieren!

Met sportieve groet,
Het bestuur van TPV De hopbel

Nieuwscategorieën