Frans van de Meerendonk benoemd tot erelid

03 april 2024


Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 19 maart is Frans van de Meerendonk benoemd tot erelid van TPV De Hopbel. Frans werd hiermee volledig verrast. Voorzitter Brenda van Waes greep de gelegenheid aan om Frans en zijn vrouw Netty in het zonnetje te zetten met een cadeau, bloemetje en mooie woorden over de inspanningen van Frans voor de club. Hieronder een impressie.

Clubman 'pur sang'
Frans kan getypeerd worden als een echte 'clubman' die de club een heel warm hart toedraagt. Vanaf het moment dat hij in 1996 lid werd, brengt hij de club veel. Hij is altijd in voor een grapje en doet een glimlach op menig gezicht verschijnen. Hij is toegankelijk waardoor hij veel leden kent en heeft binding met jong én oud. Frans is integer, eerlijk en oprecht en hij denkt en handelt altijd in het belang van de vereniging. Bij elke te nemen beslissing vanuit het bestuur denkt hij na over de vraag 'doen we hier goed aan?’ Hij is een teamspeler, zoekt naar het gezamenlijke belang en is bereid om compromissen te sluiten.

Organisator
Naast de gezelligheid die hij de club brengt, is Frans sinds 2010 bestuurslid vanuit de 50+-commissie en ook een actieve organisator van talrijke toernooien, teveel om allemaal op te noemen maar we doen een poging: Hij stond aan de wieg van het Meierijstad toernooi en het Jo van Alebeek toernooi. Bijzonder is dat de partner van Jo nog altijd daarbij aanwezig is. Frans is de kartrekker in de uitwisseling met andere verenigingen zoals Skinlo en de Koevering. Frans zoekt de verbinding met anderen, heeft altijd tijd voor een praatje, is vriendelijk en doet vol enthousiasme met heel veel activiteiten mee. Hij brengt overal veel gezelligheid, houdt van een droogje en ook zeker van het bijbehorende 'natje' :-).

Actief tennisser
Frans neemt deel aan nagenoeg alle activiteiten van onze vereniging. Als tennisser neemt hij bijvoorbeeld deel aan diverse KNLTB - en interne competities, interne toernooien en de RegtUit competitie. Gelukkig is hij weer fysiek hersteld om een mooie bal te slaan. 

Frans neemt afscheid van zijn bestuurstaken bij TPV De Hopbel, maar blijft gelukkig actief met alle andere clubaangelegenheden. We zijn heel blij met de persoonlijkheid van Frans want Frans is een belangrijke verbindingsman, sfeerbepalend en denkt graag en goed mee bij allerlei activiteiten. 

Namens het bestuur: dank je wel! We zijn trots dat we Frans aan het rijtje met ereleden mogen toevoegen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Ad van der Sman 04-04-2024 09:47

proficiat Frans en bedankt.

Peter van Oers 04-04-2024 09:19

Van harte gefeliciteerd 🎉🥳🍰

Wim van Schijndel 04-04-2024 09:17

van harte gefeliciteerd Frans.

Kim van Dijk 03-04-2024 19:27

Welverdiend Frans! Gefeliciteerd! 👏🏻

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen