Welkom

Welkom op de website van TPV De Hopbel.

Op deze website vind je alle activiteiten, zowel recreatief als prestatief, van onze vereniging. Ons park aan de Rooiseheide heeft 10 kunstgrasbanen. Behalve deze banen beschikken we over een schitterend eigen paviljoen met alle voorzieningen die de tennisser zich maar kan wensen. Sinds november 2021 hebben we 5 padelbanen.

Het hele jaar door zijn onze banen geopend en worden er verschillende activiteiten georganiseerd door de vele vrijwilligers die onze vereniging rijk is. Behalve trainingen, aangeboden door Tennis- en padelschool Jeroen van der Sman, worden er ook vele competities en (ééndaags)toernooien georganiseerd. Alle activiteiten zijn toegankelijk voor spelers van alle leeftijden en sterktes. Of je nu net begint of je al jaren speelt, er is voor iedereen plaats tijdens al deze activiteiten. Tevens is er een jeugdbeleidsplan geschreven, voor geïnteresseerden is dit te vinden op deze website.

TPV De Hopbel is een gezellige vereniging waar tennis- en padelspelers van alle leeftijden en niveaus hun sport kunnen beoefenen, zowel op een recreatieve als op een competitieve manier. We zijn een vereniging waarbij we zoveel mogelijk in eigen beheer uitvoeren, zoals onderhoud van het park en het paviljoen. Ook de bardiensten worden door de leden ingevuld. Dit zorgt ervoor dat we de afgelopen jaren hebben kunnen investeren in onze faciliteiten. Ook voor de komende jaren hebben we ambities, zodat we een fijne ontmoetingsplek blijven die voldoet aan de wensen van de leden.

Ik hoop dat je je snel thuis voelt en aansluiting vindt met medespelers. Kijk zeker ook in de activiteitenkalender om te zien wat er allemaal wordt georganiseerd komend jaar.  

Heb je na het lezen van deze mail nog vragen of wil je persoonlijk een rondleiding op de club? Of zoek je een maatje om mee te tennissen of padellen? Er zijn allerlei hussel- en appgroepen. Neem gerust contact op via [email protected]. Wij helpen graag!
 
Heb je ideeën over hoe we nieuwe leden beter kunnen begeleiden of wil je graag iets delen met het bestuur? Deel het met ons via [email protected]
 
Namens het hele bestuur wens ik je veel plezier.
Tot snel bij De Hopbel!
 
Brenda van Waes