Welkom

Welkom op de website van TPV De Hopbel.

Hier wordt u enig inzicht verschaft in de activiteiten, zowel recreatief als prestatief, van onze vereniging. Ons moderne park aan de Rooiseheide heeft 10 kunstgrasbanen. Behalve deze banen beschikken we over een schitterend eigen paviljoen met alle voorzieningen die de tennisser zich maar kan wensen. Sinds november 2021 hebben we 3 padelbanen en er volgen nog 2.

Het hele jaar door zijn onze banen geopend en worden er verschillende activiteiten georganiseerd door de vele vrijwilligers die onze vereniging rijk is. Behalve trainingen, aangeboden door Tennis- en padelschool Jeroen van der Sman, worden er ook vele competities en (ééndaags)toernooien georganiseerd. Alle activiteiten zijn toegankelijk voor spelers van alle leeftijden en sterktes. Of je nu net begint of je al jaren speelt, er is voor iedereen plaats tijdens al deze activiteiten. Tevens is er een jeugdbeleidsplan geschreven, voor geïnteresseerden is dit te vinden op deze website.

Als bestuur kunnen we alleen maar zeggen: "TPV De Hopbel is een gezellige club, waar recreatief en prestatief tennis prima samengaan.” Wij willen dan ook alle leden, vrijwilligers en sponsoren bedanken. Samen zijn wij TPV De Hopbel. Een plaats waar iedereen, jong en oud, zich snel thuis voelt….