Welkom bij TPV De Hopbel

TPV De Hopbel is een gezellige vereniging waar tennis- en padelspelers van alle leeftijden en niveaus hun sport kunnen beoefenen: recreatieve als en competitief.

Park toegang en openingstijden
Ons park aan de Rooiseheide heeft 10 tennisbanen en 5 padelbanen. Behalve deze banen beschikken we over een schitterend eigen paviljoen met alle voorzieningen die je je maar kan wensen. 

Onze banen zijn het hele jaar geopend. Het park is de hele week toegankelijk van 8.00-23.30 uur en het paviljoen is doordeweeks geopend van 19.00-23.30 uur. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd door de vele vrijwilligers die onze vereniging rijk is.

Actieve vrijwilligerscultuur
We zijn een vereniging met een actieve vrijwilligerscultuur. Zoveel mogelijk wordt in eigen beheer uitgevoerd, zoals onderhoud van het park en het paviljoen. Ook de bardiensten worden door eigen leden ingevuld. De vele vrijwilligers zijn de motor van De Hopbel: dat zit in het dna van onze club. Hierdoor zijn bergen verzet de afgelopen jaren! Ook de bar kan niet zonder. We doen er alles aan om de deuren van het paviljoen alle avonden open te houden. Dat kan doordat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt. 

Dit zorgt ervoor dat we de afgelopen jaren hebben kunnen investeren in onze faciliteiten. Ook voor de komende jaren hebben we ambities, zodat we een fijne ontmoetingsplek blijven die voldoet aan de wensen van de leden.

Activiteiten: (open) toernooien en KNLTB competitie
We organiseren diverse activiteiten voor onze leden bijvoorbeeld interne competities en toernooien. Dan speel je dus op onze club tegen eigen leden. Ook organiseren we ook open toernooien. Hiervoor kunnen ook leden van andere clubs zich inschrijven.  Wanneer deze plaatsvinden staat op de activiteitenkalender

Je kunt ook meedoen met de KNLTB competitie. Daarbij speel je in groepsverband tegen andere clubs (en bij andere clubs). Lees hier meer informatie. Op onze website en via de app wordt je op de hoogte gehouden van al deze activiteiten: of de inschrijving open staat en hoe je je kan inschrijven.
Doordat je lid bent van de KNLTB kun je je inschrijven voor allerlei open toernooien. Er wordt veel georganiseerd in de omgeving. Kijk daarvoor op https://mijnknltb.toernooi.nl/

Trainingen tennis & padel
Behalve trainingen, aangeboden door Tennis- en padelschool Jeroen van der Sman, worden er ook vele competities en (ééndaags)toernooien georganiseerd. Alle activiteiten zijn toegankelijk voor spelers van alle leeftijden en sterktes. Of je nu net begint of je al jaren speelt, er is voor iedereen plaats tijdens al deze activiteiten. Ook is er een jeugdbeleidsplan geschreven, voor geïnteresseerden is dit te vinden op deze website.

Veel plezier!
Ik hoop dat je je snel thuis voelt en aansluiting vindt met medespelers. Kijk zeker ook in de activiteitenkalender om te zien wat er allemaal wordt georganiseerd komend jaar.  Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen of wil je persoonlijk een rondleiding op de club? Of zoek je een maatje om mee te tennissen of padellen? Er zijn allerlei hussel- en appgroepen. Neem gerust contact op via [email protected]. Wij helpen graag! Heb je ideeën over hoe we nieuwe leden beter kunnen begeleiden of wil je graag iets delen met het bestuur? Deel het met ons via [email protected]

 
Namens het hele bestuur wens ik je veel plezier.
Tot snel bij De Hopbel!
 
Brenda van Waes
Voorzitter TPV De Hopbel