Husselen

Er is een levendige ‘hussel-cultuur’ gaande op onze club. Deze laagdrempelige manier om met willekeurige mede- en tegenstanders te tennissen wordt steeds meer gewaardeerd. Elke zondag- én woensdagochtend worden bij aanvang van de hussel de tennispasjes van alle deelnemers geschud en wordt iedereen in teams verdeeld. Je kunt altijd spelen, maar het is altijd een leuke verrassing tegen wie. Of je nu alleen komt tennissen of samen. Iedereen is welkom, ongeacht je speelsterkte. Voor deze ochtenden geldt: opgeven voor clubleden is niet nodig.

Husselen op dinsdag - aanwezig om 8:50 uur (indeling willekeurig)
Op dinsdagochtend kan iedereen, ongeacht speelsterkte, naar de tennisbaan komen om een balletje te slaan. We delen niet in op sterkte, leeftijd of geslacht. Er wordt gespeeld in 3 rondes: de 1e ronde start om 9.00 uur , de 2e ronde om 9.40 uur. Om 10.15 uur koffie drinken. De derde ronde start om 10.45 en duurt tot 11.30 uur. Aan 1 ronde meedoen is ook mogelijk. 
Bij vragen kun je contact opnemen met Gerry Kempkens.

Husselen op woensdag: aanwezig om 9.20 uur (indeling op sterkte)
De hussel op woensdagochtend wordt georganiseerd door de 50+ commissie. De indeling vindt plaats op basis van opkomst en sterkte. Er wordt gespeeld in 2 rondes: de 1e ronde start om 9.30 uur en de 2e ronde om 10.45 uur. Aan 1 ronde meedoen is ook mogelijk. Tussen de 2 rondes drinken we gezellig koffie met elkaar. Bij vragen kun je contact opnemen met Els Zomers.

Husselen op donderdag - aanwezig om 8:50 uur (Indeling willekeurig)
Op donderdagochtend kan iedereen, ongeacht speelsterkte, naar de tennisbaan komen om een balletje te slaan. Dit indeling vindt niet plaats  op sterkte, leeftijd of geslacht. Er wordt gespeeld in 3 rondes: de 1e ronde start om 9.00 uur, de 2e ronde om 9.40 uur. om 10.15 uur koffie drinken. De 3e ronde is van 10.34 tot 11.30 uur.
Bij vragen kun je contact opnemen met Gerry Kempkens.

Husselen op zondag - aanwezig om 8:50 uur (speelsterkte 7)
Dit betreft een husselgroep waarbij een stevige bal wordt geslagen. De speelsterkte is gemiddeld 7. Alle tennispasjes worden gehusseld en blind gedraaid. Er wordt gespeeld in 2 rondes: de 1e ronde start om 9.00 uur en we stoppen ongeveer om 12.00 uur. Tussen de 2 rondes en aan het einde drinken we gezellig koffie met elkaar.

Husselen op zondag - aanwezig om 9.20 uur (indeling willekeurig)
Op zondagochtend kan iedereen, ongeacht speelsterkte, naar de tennisbaan komen om een balletje te slaan. Alle tennispasjes worden gehusseld en blind gedraaid. Dit betekent dat we niet indelen op sterkte, leeftijd of geslacht. Er wordt gespeeld tot een uur of 11. Het paviljoen is voor koffie open vanaf 10.30 uur. Bij vragen kun je contact opnemen met Lieke van den Eerden.