KNLTB competitie

Bij TPV De Hopbel is het mogelijk om aan diverse competities van de KNLTB deel te nemen. Hieronder een algemene omschrijving van de diverse competities, voor actuele informatie van de competities kijk bij het clubnieuws.

Competitie
Nederland heeft één van de grootste centraal georganiseerde tenniscompetities ter wereld. Het doel van de KNLTB is om meer mensen met meer plezier te laten tennissen. Spelen in teamverband zorgt voor een extra dimensie aan de sport. Samen met je team de baan, jezelf verder ontwikkelen door veel wedstrijden te spelen en naast de baan biedt de competitie ook nog heel veel gezelligheid.

Competitieaanbod
Iedereen die lid is van een van de bij de KNLTB aangesloten verenigingen kan competitie spelen. De KNLTB heeft een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd. Er wordt gespeeld op regionaal en landelijk niveau op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Voor iedere tennisser is er een competitievorm die past bij ieders behoeftes en wensen. 

Jeugd
Voor de jeugd t/m 12 jaar heeft de KNLTB het Tenniskidsprogramma ontwikkeld. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen.

Senioren
Voor de senioren worden er in de diverse competities verschillende soorten aangeboden. Daarbij zijn er aan bepaalde soorten competities ook leeftijdscategorieën gekoppeld, zoals 17+, 35+, 50+. Daarnaast kan er binnen de verschillende soorten ook nog gekozen worden voor verschillende samenstellingen zoals dames, heren en gemengd.

Voor meer info over de verschillende competities en specifieke soorten: Tennis - Padel