Geslaagd padeltoernooi voor jong&oud!

03 juni 2024


Op zondag 26 mei vond het Ouder-Kind Toernooi plaats bij TPV De Hopbel, met bijna 80 enthousiaste deelnemers van verschillende leeftijden. Bij aankomst werden de deelnemers verwelkomd met limonade, koffie, thee en heerlijke cake. De zon scheen en de sfeer zat er goed in.

Na een kort en hartelijk welkomstwoord van de Jeugdcommissie trokken de teams, ingedeeld op leeftijd van de kinderen, naar de padelbanen. Elk team speelde 4 leuke en uitdagende potjes padel. Het was prachtig om te zien hoe opa’s, oma’s, vaders, moeders en (klein)kinderen samen op de baan stonden en met volle teugen genoten. We zagen verschillende opkomende talenten, wat veelbelovend is voor de toekomst van de club.

Na de sportieve inspanningen was het tijd voor ontspanning en gezelligheid met een heerlijke barbecue. Uiteraard werden ook de eindstanden gepresenteerd en mooie prijzen uitgedeeld aan de winnende teams. Het was een feestelijke afsluiting van een sportieve en gezellige middag. Veel kinderen zijn enthousiast geworden over padel. Dat geeft een mooi perspectief voor de toekomst!

De komende maanden staan er nog veel leuke activiteiten op de planning bij TPV De Hopbel. We hopen jullie binnenkort weer te mogen ontmoeten en samen nog meer sportieve en gezellige momenten te beleven. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze prachtige dag!

De komende maanden staan er nog veel leuke activiteiten op de planning bij TPV De Hopbel. Ook starten we in augustus weer met een nieuwe lescyclus. Kijk op tpvdehopbel.nl/tennis-en-padelles voor meer info.

Vragen?
Informeer bij de Jeugdcommissie via [email protected]. Bellen kan ook: Hans van Waes 0619622759.

 

 

 

Nieuwscategorieën