Koninklijke onderscheiding voor 'onze Marcel'

20 maart 2024


Marcel den Otter ontving gisteren tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Kees van Rooij. Hij werd aan het einde van de vergadering verrast door de burgemeester begeleid door familie en vrienden.

Marcel werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Er is veel waardering voor alle vrijwillige werkzaamheden die Marcel al bijna 20 jaar doet voor de Schijndelse gemeenschap en voor onze vereniging in het bijzonder.

Overzicht verdiensten
Burgemeester liep de verdiensten van Marcel uitgebreid na: 'Van 2005 tot nu is Marcel vrijwilliger bij en bestuurslid van TPV De Hopbel. Hij is als bestuurslid én als vrijwilliger zeer actief voor TPV De Hopbel en o.a. verantwoordelijk voor het accommodatiebeheer, het barbeheer en sponsoring. Hij creëert mede optimale tennisfaciliteiten voor alle wedstrijdspelers (jeugd en senioren) en zorgt voor werven en begeleiden van de grote groep vrijwilligers van de vereniging.

Ook zorgt Marcel voor werving en relatiebeheer van sponsoren. Hij heeft hiervoor een sponsorplan opgesteld. Op initiatief van Marcel is er een barbeleid opgesteld en wordt deze onder zijn leiding uitgevoerd. Afgelopen jaren zijn er padelbanen aangelegd. Decorandus regelde zowel het voorbereiden als feitelijk uitvoeren van deze werkzaamheden. Hij stuurde hierbij aan op verduurzaming zoals het, mede in eigen beheer, aanbrengen van dakisolatie; aanbrengen zonnepanelen en Ledverlichting op zowel de tennis- als padelbanen.' Aldus de burgemeester.

#trots
Als club zijn we natuurlijk enorm dankbaar en trots op Marcel als vrijwilliger, bestuurslid en als persoon. Onze club wordt gedragen door vrijwilligers en Marcel spant duidelijk de kroon. Het is mooi om te zien dat zijn inspanningen niet alleen binnen de club gezien worden maar ook erbuiten opgemerkt en gewaardeerd worden. Het is ook erg mooi dat de voordracht vanuit de club van vrijwilligers komt waar Marcel al jaren mee samenwerkt. En zoals Marcel zegt 'we doen het samen!'. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Jan van Rozendaal 28-03-2024 11:18

zeer verdient,iets om trots op te zijn,dat onze vereniging dergelijke mensen in ons midden hebben

Hans van Waes 25-03-2024 07:04

Dik verdiend!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen