Nieuwjaarsborrel: focus 2024 op verbinding

23 januari 2024


Met de nieuwjaarsborrel is 2024 goed ingeluid bij TPV De Hopbel. De onderlinge gezelligheid met een hapje en drankje is een perfecte weerspiegeling van alles wat er nog komen gaat dit jaar. De opkomst was hoog, net als de onderlinge strijd tijdens de pubquiz. Een nieuw sportief jaar is gestart met een fijne sfeer en natuurlijk het traditioneel woordje van de voorzitter, Brenda van Waes. Voor diegenen die het gemist hebben, vatten we het nog even samen.

Brenda greep de gelegenheid aan om terug- én vooruit te blikken. Zij bedankte iedereen voor de aanwezigheid, lidmaatschap en betrokkenheid. Met nog een speciaal bedankje aan alle sponsoren van de club en specifiek de sponsor van de kaasplankjes tijdens de nieuwsjaarsborrel (De Kaaskoning in de Hoofdstraat).

Terugblik 2023 in vogelvlucht: nieuwe padelbanen en toename leden
We openden in april 2 extra padelbanen. Dit samen met de eerder aangelegde beplanting en terras maken het plaatje compleet. Alles is mogelijk gemaakt met de vereende krachten en tomeloze inzet van de vele vrijwilligers. Het resultaat is werkelijk prachtig en is een uitnodigende plek voor sportieve ontmoetingen en veel gezelligheid. Er zijn heel veel activiteiten georganiseerd: vele toernooien, intern én extern en ook vierden we ons 40-jarig bestaan met een mooi feest. Mede door alle investeringen is het aantal leden fors toegenomen afgelopen jaar. In januari 2023 hadden we 695 leden en nu maar liefst 892! We zien duidelijk dat de diversiteit groeit met als gevolg een unieke dynamiek met verschillende behoeften.

Focus 2024 ligt op verbinding
Er is op dit moment veel verdeeldheid in de wereld. Aan iedereen de oproep om samen juist nu de verbinding te maken: tussen de leden onderling, met de commissies en het bestuur. Laten we kijken naar wat ons bindt: lekker buiten sporten met elkaar. Met een vast maatje, groepje of met verschillende mensen. Of dat nu recreatief is of competitief. Ieders inzet is anders maar altijd waardevol. Laten we elkaars keuzes en mogelijkheden respecteren en waarderen. In 2024 staan er heel veel activiteiten op de kalender. Er is  voor iedereen wat wils. Een greep uit de kalender: Koppel Mix Toernooi, Schijndelse Kampioenschappen (mét padel), Rooiseheide Toernooi, Briks Open Padel en de Clubkampioenschappen. Dit jaar kan ook de jeugd rekenen op leuke jeugdactiviteiten.  Als bestuur dragen we ons steentje bij om  een toekomstbestendige club te zijn én te blijven. We houden zicht op lokale en landelijke ontwikkelingen en halen de behoeften en ideeën op van onze leden. n We zijn al druk bezig met de input uit de enquête.. En dit alles binnen de beschikbare verenigingsbudgetten. Brenda eindigde haar woordje met een oproep aan iedereen om vooral te delen wat er speelt. Mail het bestuur via [email protected] of spreek ons aan. Binnenkort ontvang je een uitnodiging voor de ALV op dinsdagavond 19 maart.

Pubquiz: and the winners are…
Er werd met 7 teams vol enthousiasme de traditionele pubquiz gespeeld. Het ‘Dreamteam’ mag zich het winnende team noemen en zal de organisatie van de pubquiz volgend jaar tijdens de nieuwsjaarsborrel weer op zich nemen en de titel verdedigen. Ga jij dan de uitdaging aan?      

Nieuwscategorieën