Onze vertrouwenscontactpersoon is er voor jou

16 juni 2024


Bij onze vereniging hechten we veel waarde aan een veilig en prettig sportklimaat voor iedereen. Daarom willen we graag onze vertrouwenscontactpersoon (VCP), Mariëtte van de Greef, onder de aandacht brengen. Dit is in lijn met de basiseisen van NOC*NSF. Zij is het 1e aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over grensoverschrijdend gedrag of hiermee te maken heeft.

Als vertrouwenspersoon staat Mariëtte klaar om te luisteren naar je zorgen en vragen. Of het nu gaat om persoonlijke problemen, conflicten binnen de vereniging, of andere kwesties die je graag vertrouwelijk wilt bespreken. Mariëtte biedt een luisterend oor en kan samen zoeken naar een passende oplossing bij kwesties zoals: pesten, seksuele intimidatie, agressie en discriminatie.

Onze VCP helpt het bestuur bij preventieve maatregelen en werkt actief mee om nieuwe incidenten te voorkomen, samen met andere betrokkenen binnen de vereniging.

Alle gesprekken met de VCP zijn strikt vertrouwelijk. Onze vertrouwenscontactpersoon heeft een geheimhoudingsplicht en zal jouw informatie nooit zonder toestemming delen.

Heb je een vraag of wil je een incident melden? Je bereikt Mariëtte door een berichtje te sturen via [email protected]

Samen zorgen we voor een veilige en fijne sportomgeving.

Met sportieve groet,

Brenda van Waes
Voorzitter TPV De Hopbel

Nieuwscategorieën