Resultaten enquête

29 december 2023

Onze club is volop in beweging. Het aantal leden is met de komst van de padelbanen flink gegroeid. Daarom hebben we met een enquête achterhaald wat er leeft bij onze clubleden én hoe jullie denken over een aantal onderwerpen rondom de club, tennis en padel. Het geeft ons een beeld over een aantal vraagstukken waarmee we als bestuur bezig zijn. 

De enquête is met veel enthousiasme ingevuld. Maar liefst 244 leden namen de moeite om hun mening te delen. Het nieuwe jaar zal dan ook in het teken staan van de resultaten en verbeterideeën tot uitvoer brengen. En daar zijn we zelfs al mee gestart:

  • Douchefacaliteiten
    Uit de enquête bleek dat de douches wel wat aandacht nodig hadden en daar zijn we mee aan de slag gegaan: de koppen zijn vervangen en de knoppen volgen snel. Deze aanpassingen zorgen voor een betere waterstraal bij alle douches. De kleedkamer van de dames wordt binnenkort verkleind. Hierdoor ontstaat een aparte ruimte voor opslag van spullen en kunnen we de temperatuur in de kleedkamer beter beheersen.
  • Nieuw kassasysteem
    Er is een nieuw kassasysteem in gebruik genomen. Zo is het nu heel eenvoudig om achter de bar de drankjes aan te slaan. Wil je toelichting op de werking? Neem dan contact op met [email protected]. Ook ligt er een handleiding achter de bar. 
  • Commissies zijn op de hoogte
    Veel van jullie gaven aan te willen helpen in 1 of meer commissies. We hebben de commissies voorzien van de aanmeldingen. Zij zullen contact opnemen met de vrijwilligers. Wil je je nog aanmelden om ergens bij te helpen kun je altijd een mail sturen naar [email protected]
  • Renovatie paviljoen
    We werken op dit moment verschillende opties uit om meer zitplaatsen en sfeer te creëren in het paviljoen. Hierbij kijken we ook naar energiebesparende maatregelen.

De belangrijkste resultaten
We hebben ons best gedaan om de resultaten hapklaar en visueel te maken voor jullie. Hieronder vind je dan ook de belangrijkste resultaten. Heb je nog ergens vragen over of wil je meer uitleg, mail gerust naar [email protected]. Of spreek 1 van de bestuursleden even aan op de club. Bekijk je dit bericht via mobiel: houd je mobiel horizontaal, dan lezen de figuren hieronder het fijnste.

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen