Steun De Hopbel via de VriendenLoterij

10 januari 2023


Onze vereniging is verbonden aan de Vriendenloterij. Iedereen die meespeelt met de VriendenLoterij kan kiezen voor welk goede doel hij of zij meespeelt. Je kunt TPV De Hopbel financieel steunen door mee te spelen met de VriendenLoterij. 40% van de inleg gaat dan naar onze vereniging. Je moet dan onze vereniging wel even als goed doel aanmelden. Dit staat duidelijk omschreven als je gaat deelnemen. 

Ben je nog geen deelnemer en wil je lid worden van de VriendenLoterij?
Momenteel spelen 38 leden mee met De Hopbel als goede doel. Wil je ook meedoen? Je regelt het gemakkelijk via de site van de VriendenLoterij. Doe dat direct nog en klik hier. Klik daar dan op 'Een club, vereniging of stichting naar keuze'. Zoek dan naar 'Hopbel' (nr. 10872) en maak je keuze. Maak dan het bestelproces af. 

Ben je al deelnemer en wil je onze vereniging als goede doel aanmelden?
Omdat de vriendenloterij is samengegaan met de Bankgiro Loterij kan het zijn dat De Hopbel nog niet bij jou als begunstigde staat aangemeld. Je kunt dit op je rekeningafschrift controleren. Om deze wijziging door te geven kun je contact opnemen met de Ledenservice. Zij maken dit graag voor je in orde. Bel hiervoor met het nummer 088 020 10 20. 

Graag willen wij je alvast bedanken voor je sponsorbijdrage en veel succes met de VriendenLoterij.

Bedankt en tot snel op de padel- of tennisbaan!
De sponsorcommissie 

Nieuwscategorieën